ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ (ΜΑΣΑΖ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ)

Η περίοδος της εγκυμοσύνης για τη γυναίκα, είναι μια θαυμάσια φάση της ζωής, της ζωής που δημιουργεί ζωή. Γι’ αυτό επιστρατεύονται όλες οι δυνάμεις, σωματικές και ψυχικές, προς αυτήν την κατεύθυνση για την πραγμάτωση του σκοπού. Αξίζει, λοιπόν και είναι ανάγκη η γυναίκα που εγκυμονεί να δεχθεί και κάποια επιπλέον συμπαράσταση από άτομα εξειδικευμένα που έχουν τη γνώση και τη δυνατότητα να βοηθήσουν στα διάφορα μικροπροβλήματα, να ανακουφίσουν και να ξεκουράσουν. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υπάρχει μια ορμονική αύξηση, που αφ’ ενός εξυπηρετεί το βασικό σκοπό, την εγκυμοσύνη, αλλά παράλληλα δημιουργεί μια έντονη χαλαρότητα στα αιμοφόρα αγγεία. Διάφορες ουλίτιδες, ευρυαγγείες και τάση για κιρσούς ή φλεβίτιδες, εμφανίζονται τακτικά. Επιπλέον, η θέση του εμβρύου είναι τέτοια, ώστε να πιέζεται η μείζων σαφηνής φλέβα και να δυσκολεύεται η επιστροφή του αίματος από τα πόδια προς τα επάνω.

Επίσης, η κατακράτηση υγρών και το λεμφικό οίδημα που παρουσιάζεται στην έγκυο, δημιουργεί το αίσθημα του βάρους, του καύσωνα και της κούρασης. Συγχρόνως, οι κοιλιακοί μύες διατείνονται και συχνά εμφανίζονται ρήξεις των ινών, με αποτέλεσμα τις ραβδώσεις, μικρές ή μεγάλες.Είναι σκόπιμο, λοιπόν, η γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να δεχθεί κάποιες βοηθητικές και ανακουφιστικές εφαρμογές μασάζ από έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια.
Και λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης, επιβάλλεται τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται να είναι φυσικά, άμεσα αποτελεσματικά και χωρίς επιβλαβείς ουσίες. Τέτοιες ιδιότητες έχει η νέα σειρά Βιοενεργειαών προϊόντων «SOSO’S».

Η περιοχή της κοιλιάς χρειάζεται τη βοήθεια της αναπλαστικής κρέμας Νο 1 BOIS και του EMULTION AUX CEREALES, με φυσικές βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αιθέρια έλαια και ενυδατικά στοιχεία. Συνδυασμένα με το ειδικό μασάζ, τα προϊόντα αυτά ελαστικοποιούν τους ιστούς, τους τρέφουν και τους κάνουν ανθεκτικούς στο βαρύ έργο που έχουν να επιτελέσουν. Αναφορικά με τα πόδια, το σωστό μασάζ με EMULTION AUX CEREALES και GOUTTES TONIFIANTES, τα ξεκουράζει και τα ανακουφίζει απ’ το πρήξιμο. Ποδόλουτρο για 10-15 λεπτά με το BAIN TONIFIANTE κρατά για πολλές ώρες τα πόδια ξεκούραστα και ανάλαφρα. Το λεμφικό μασάζ, επίσης, ανακουφίζει από την κατακράτηση υγρών, που κουράζει και βαραίνει το σώμα.

Για την αποδυνάμωση της τριχοφυΐας που εμφανίζεται κατά την κύηση και την τριχόπτωση μετά τον τοκετό, κανένας λόγος ανησυχίας δεν υφίσταται κάνοντας τακτικό μασάζ με το κατάλληλο βιοενεργειακό σαμπουάν «SOSO’S», πλούσιο σε θρεπτικά και τονωτικά συστατικά, αποκαθιστά την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών. Όλες αυτές οι φροντίδες έχουν σαν αποτέλεσμα τη σωματική και ψυχική ευεξία της γυναίκας που, προσφέροντας τον εαυτό της, συντελεί στο μυστήριο της δημιουργίας. Αναγνωρίζουμε λοιπόν ότι η έγκυος δικαιούται συμπαράσταση και φροντίδα.
Και η Bio – Ψυχο – Αισθητική «SOSO’S» έχει τη σωστή λύση.