ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Πάντα με τη βοήθεια φυσικών ουσιών που βρίσκονται στα ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ SOSO’S (φυσικά αποτοξινωτικά & τονωτικά αιθέρια έλαια, φύκια, βιταμίνες κλπ.) και τη συσκευή HERCULE, κάνουμε λεμφικό μασάζ, ενεργοποιώντας τη φυσική αυτή εργασία του οργανισμού. Πετυχαίνουμε βαθιά αποτοξίνωση, αναζωογόνηση και τόνωση των ιστών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η βελτίωση της όψης του σώματος γίνεται άμεσα ορατή και η αίσθηση ευεξίας που μας συνοδεύει έχει διάρκεια.
Συστήνεται η χρήση μπανιοθεραπείας ή επάλειψης του BAIN TONIFIANTE (200ml) ή BAIN ANTITOXINIQUE (200ml) ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος και την εποχή και η κρέμα AMENSIR (250ml) για όλους τους τύπους κυτταρίτιδας και για όλες τις εποχές.

Οι τιμές των προϊόντων σε σχέση με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα είναι πολύ προσιτές και λόγω της προσεγμένης τους σύνθεσης έχουν μόνο ευεργετικές επιπτώσεις στον οργανισμό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλα διαστήματα. Ενδείκνυται και για εγκύους με βαριά πόδια.


Η αγορά των προϊόντων συνοδεύεται με αναλυτικές οδηγίες της χρήσης και της ακριβής εφαρμογής τους και δίνονται συμβουλές – κλειδιά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορείτε να πετύχετε και στο σπίτι. Όσο για τα προγράμματα που εφαρμόζονται στο χώρο μας είναι ανάλογα με την ένταση και τον τύπο της κυτταρίτιδας και προσαρμοσμένα στις δυνατότητες σας (οικονομικές – χρονικές). Οπότε κλείνοντας ραντεβού για μία πρώτη συνέντευξη, συμφωνούμε μαζί πιο πρόγραμμα σας ταιριάζει ν’ ακολουθήσετε.