ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ

Σερβιέτες με την Υψηλή Τεχνολογία Ανιόντων

Τι είναι τα Ανιόντα;

Ο Δρ. Jacob, Καθηγητής Φυσιολογίας & Δημόσιας Υγιεινής του Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, έχει χαρακτηρίσει τα ανιόντα ως «βιταμίνες του αέρα». Τα Ανιόντα είναι ό,τι ακριβώς είναι και οι βιταμίνες στην τροφή μας. Η ποιότητα της ενέργειας που παίρνουμε από την αναπνοή επηρεάζεται από την ποιότητα του οξυγόνου που αναπνέουμε. Όσο υψηλότερη είναι η συγκέντρωση των ανιόντων στον αέρα, τόσο χαμηλότερη είναι η δράση των βακτηριδίων στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι Υψηλής ποιότητας σερβιέτες ΑΝΙΟΝ με την τεχνολογία ανιόντων εγγυώνται την υγείας σας, προσφέροντας τα ακόλουθα 8 επίπεδα προστασίας

1. Ενεργό οξυγονούχο χάρτινο κάλυμμα για να αισθάνεστε πάντα καθαρή
2. Απαλή, βαμβακερή επιφάνεια για την αποφυγή αλλεργιών
3. Anion Magnetic Far Infrared – Ταινία με ανιόντα και μαγνητικές υπέρυθρες ίνες με 8 λειτουργίες προστασίας της υγείας
4. Ειδικό φύλλο επικαλύψεως υγιεινής – καλή απορροφητικότητα, εμποδίζει πλευρικές διαρροές.
5. Μακρομοριακή σύνθεση φύλλων. Χιλιάδες μικροσκοπικές οπές παγιδεύουν το υγρό στο εσωτερικό της σερβιέτας που σας κρατάει πάντα στεγνή και άνετη
6. Μαρκομοριακή απορρόφηση. Τα υγρά απορροφώνται γρηγορότερα και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα
7. Αερο-αποτεθειένο χαρτί στο κάτω μέρος. Παγιδεύει τα υγρά στο εσωτερικό της σερβιέτας
8. Αεριζόμενη κάτω μεμβράνη – Τεχνολογία αιχμής – Επιτρέπει στον αέρα να εισχωρήσει, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη στεγνότητα.

Οι μαγνητικές σερβιέτες αποτελούν τον καλύτερο φίλο της προσωπικής υγιεινής κάθε γυναίκας, κάθε ηλικίας. Η τεχνολογία των ανιόντων με τα 8 επίπεδα προστασίας που πιστοποιημένα προσφέρουν, συμβάλλει στην επίτευξη καλύτερης ποιότητας ζωής και καλύτερης Υγείας για κάθε γυναίκα.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία δώρου και περιλαμβάνει:
4 σετ 10 τμχ. Ημέρας
2 σετ 8 τμχ. Νυκτός
4 σετ 30 τμχ. Panty Liners Σερβιετάκια