Είδη Μασαζ

Είδη Μασαζ με την εφαρμογή των βιοενεργειακών προϊόντων

ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΙΚΟ (μασάζ relax)

Εμπνευσμένο από διάφορες ανατολίτικες τεχνικές. Αφορά την κυκλοφορία της ενέργειας. Στοχεύει στη χαλάρωση του σώματος από συσσωρευμένες εντάσεις και προσφέρει ψυχική χαλάρωση. Απαλές πιέσεις, κινήσεις που γλιστράνε με φυσικά αιθέρια έλαια, χαλαρωτικά.

ΣΟΥΗΔΙΚΟ

Κατάλληλο για αθλητικούς τύπους. Αργές και ρευστές κινήσεις δουλεύουν τους μυς σε βάθος με θωπείες, ζυμώματα, τρίψεις κλπ. φυσικά αιθέρια έλαια ανάλογα με τον τύπο σώματος.

ΛΕΜΦΙΚΟ

Μασάζ σώματος για αποτοξίνωση με τη συσκευή HERKULE. Για κατακρατήσεις και οιδήματα.

ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ

Γίνεται στο πάτωμα. Βοηθάει στην αποβολή της έντασης χάρη στις παθητικές κινητοποιήσεις των αρθρώσεων και στα πολύ απαλά τεντώματα.

ΚΙΝΕΖΙΚΟ

Ενεργεί σε όλο το σώμα από το εξωτερικό προς το εσωτερικό, από την επιφάνεια προς το βάθος. Με την αναπνοή και την κίνηση επηρεάζεται το πνεύμα και το συναίσθημα. Έχει στόχο την αποκατάσταση της αρμονίας και της ισορροπίας των λειτουργικών του σώματος και του πνεύματος. Δράση προληπτική και θεραπευτική.

ΣΙΑΤΣΟΥ

Α. με τα ρούχα
Β. με αιθέρια έλαια ανάλογα με την ενέργεια κάθε οργάνου

ΤΑΪμασάζ

Αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση πόνων στην πλάτη, προβλημάτων κυκλοφορίας και πονοκεφάλων. Συνδυάζει ζυμώματα, δακτυλοπιέσεις σε σημεία βελονισμού, τεντώματα κλπ.