ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ

Το Ενεργειακό Βραχιόλι είναι ένα κόσμημα ισορροπίας θετικών και αρνητικών ιόντων στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελείται από Τιτάνιο, δύο χάντρες Γερμανίτη που απελευθερώνουν ανιόντα και Μαγνήτιτη με μαγνητικά οφέλη.

Γερμανίτης

Ο Γερμανίτης ή Ge είναι από μόνος του ένας μονωτής. Όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 32ο °C, γίνεται ένας αγωγός που παράγει ανιόντα.

Μανητίτης

Ο Μανγητίτης, αρχαίο και ισχυρό πέτρωμα, δημιουργεί μαγνητικό πεδίο που μπορεί να επιτύχει μία ισορροπία θετικών και αρνητικών ιόντων στο ανθρώπινο σώμα.

Τιτάνιο

Το Τιτάνιο είναι ένα σκληρό και υποαλλεργικό μέταλλο. Είναι ανθεκτικό ενάντια στη διάβρωση με μία σταθερότητα / ακαμψία, πολύ μεγαλύτερη από αυτήν του αργύρου και της πλατίνας και τρεις φορές αυτής του χάλυβα. Το τιτάνιο είναι ελαφρύ σε βάρος.

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ

Παραγωγοί & Μετατροπείς Ενέργειας

Η οργόνη είναι ένα είδος αρχέγονης κοσμικής ενέργειας, που ανακαλύφθηκε από τον Δρ. Wilhelm Reich (1897-1957) στα τέλη του 1930 και ο οποίος προσδιόρισε πολλές από τις βασικές της ιδιότητες. Η κοσμική ενέργεια έχει δύο μορφές, τη

‘’θετική’’ OR ή POR και την ‘’αρνητική’’ DOR. Η OR συνδέεται με τη δημιουργία και τη ζωή, ενώ η DOR με την καταστροφή και το θάνατο. Η οργόνη (OR) σε άλλες χώρες (πολιτισμούς) ονομάζεται Πράνα, Πέμπτο Στοιχείο, Αιθέρας, Ενέργεια Ζωής, Chi ή Qi κ.ά. Οι οργονίτες είναι η εξέλιξη της έρευνας του Βίλχελμ Ράιχ και είναι συνθέσεις – κατασκευές που παράγουν ενέργεια και μετατρέπουν αρνητικές ενέργειες σε θετικές. Φέρνουν εξισορρόπηση στο περιβάλλον, μειώνουν την ακτινοβολία που υπάρχει σε ένα χώρο από τις ηλεκτρικές και ασύρματες συσκευές και εξουδετερώνουν το γεωπαθητικό στρες, που δημιουργείται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία Hartmann και Curry. Οι οργονίτες, εκτός από το ότι διορθώνουν την ενέργεια στο χώρο, αποτελούν λύση και για την εναρμόνιση της ενέργειας του σώματός μας. Όταν βρισκόμαστε μέσα σε ένα θετικό περιβάλλον, νιώθουμε ευεξία, είμαστε πιο υγιείς και έχουμε εξαιρετικές δυνατότητες εξέλιξης και δημιουργίας.

Ένας θετικός χώρος μας ηρεμεί, μας ξεκουράζει, μας εμπνέει, φορτίζει τις ‘’μπαταρίες μας’’, βελτιώνει τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας και μας βοηθάει να αναπτυχθούμε και να δημιουργήσουμε, ενώ ένας αρνητικός χώρος μάς δημιουργεί νευρικότητα, μας εξαντλεί, αδειάζει τις ‘’μπαταρίες’’ μας και μας κάνει νωθρούς και οξύθυμους. Η βασική λειτουργία του οργονίτη είναι να προσλαμβάνει την αρνητική ενέργεια, να τη μετατρέπει και να την αναδομεί πολλαπλάσια σε θετική. Αντίστοιχα, βέβαια, ο οργονίτης μπορεί να τοποθετηθεί και σε ένα θετικό σημείο, για να το ενισχύσει ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, έχοντας επάνω μας έναν οργονίτη, ξεμπλοκάρουμε τα τσάκρα μας (ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται στο σώμα μας) και ρέει καλύτερα η ενέργεια μέσα στο σώμα μας. Οι οργονίτες κατασκευάζονται από ένα μίγμα: ρητίνης, χημικώς καθαρού χαλκού σε σφαιρίδια (γράνες) και σκόνη, ρινίσματος χρυσού, τιτανίου, χαλκού, αλουμινίου. Περιέχουν επίσης κρυστάλλους (ακατέργαστους χαλαζίες) και ημιπολύτιμους λίθους. Λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους είναι μοναδικοί, ενώ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, ανάλογα με τον τρόπο που θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε (π.χ. για προσωπική χρήση, για συγκεκριμένο χώρο, για συγκεκριμένο πεδίο, για συγκεκριμένο αποτέλεσμα κ.λπ.)

Επιγραμματικά, οι οργονίτες

√ Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική.
√ Ανανεώνουν την ατμόσφαιρα.
√ Ενεργοποιούν, καθαρίζουν, αναδομούν το νερό και τα άλλα ροφήματα.
√ Καταπολεμούν την αϋπνία και τους εφιάλτες – βοηθάνε να έχουμε πιο ήσυχο ύπνο.
√ Ενισχύουν και αφυπνίζουν τη διαίσθηση.
√ Αυξάνουν την παραγωγικότητα στην εργασία.
√ Ενισχύουν τη δημιουργικότητα.
√ Εναρμονίζουν και ξεμπλοκάρουν την ενέργεια του σώματός μας.
√ Ενισχύουν τη διαδικασία της ανάρρωσης και της αυτοΐασης.
√ Βελτιώνουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας και μας βοηθάνε να αναπτυχθούμε και να δημιουργήσουμε.
√ Μας προστατεύουν από την αρνητική ενέργεια και τις αρνητικές σκέψεις άλλων ανθρώπων.
√ Βοηθούν στην καλύτερη και γρηγορότερη ανάπτυξη των φυτών.
√ Εξουδετερώνουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μας προστατεύουν από αυτήν.

Μεγάλη πυραμίδα με επίχρυσο MWO τύπου Lakhovsky

Εξαιρετικά δυνατός οργανίτης – πυραμίδα (στις διαστάσεις της Πυραμίδας του Χέοπος – σε μικρογραφία), μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική. Είναι φτιαγμένη από χημικώς καθαρό χαλκό (σφαιρίδια και σκόνη), ρινίσματα χρυσού, τιτανίου και αλουμινίου. Στο κέντρο της έχει τρισδιάστατη σπείρα χαλκού (σαν σιφούνι) με τοποθετημένο μεγάλο διτερματικό κρύσταλλο (6-7cm μήκος και 2cm πλάτος). Στο εσωτερικό της σπείρας και περιμετρικά έχει 16 μεγάλους κρυστάλλους (ακατέργαστους χαλαζίες clear quartz) και ημιπολύτιμους λίθους σε τέσσερα επίπεδα (lapis lazuli, καρνεόλιο, citrine, αμέθυστο, μαύρο όνυχα, λαμπραδορίτη, ρουτίλιο και τουρμαλίνη). Στη βάση της έχει επίχρυσο Πολλαπλό Ταλαντωτή Κυμάτων (MWO – Multi-Wave Oscillator) τύπου Lakhovsky, για εξαιρετική ενέργεια. Το βάρος της είναι 1.600 γραμμάρια περίπου, έχει ύψος 11,2cm και βάση 17,9cm.

Η πυραμίδα – οργονίτης διαχέει τη θετική της ενέργεια προς όλες τις πλευρές της. Είναι ιδανική για το σπίτι και για γραφεία ή επαγγελματικούς χώρους. Καθαρίζει ενεργειακά το χώρο και δημιουργεί μια αίσθηση ευχαρίστησης και ενεργειακής ηρεμίας.

Βάρος 1.600gr
Βάση 17,9cm
Ύψος 11,2cm
Τιμή 190€

Οργονίτης μενταγιόν με διπλό επίχρυσο MWO τύπου Lakhovsky

Έξτρα δυνατός οργονίτης – μενταγιόν με δύο επίχρυσους Πολλαπλούς Ταλαντωτές Κυμάτων (MWO – Multi-Wave Oscillator) τύπου Lakhovsky, για εξαιρετική ενέργεια (ένα στην κορυφή και ένα στη βάση). Είναι φτιαγμένος από χημικώς καθαρό χαλκό (σφαιρίδια και σκόνη), ρινίσματα χρυσού, τιτανίου και αλουμινίου. Στο κέντρο έχει μια τρισδιάστατη SBB σπείρα χαλκού (σαν σιφούνι), με τοποθετημένο ένα μεγάλο κρύσταλλο χαλαζία στο εσωτερικό της σπείρας και περιμετρικά 4 κρυστάλλους (ακατέργαστους χαλαζίες clear quartz) και ημιπολύτιμους λίθους (lapis lazuli, τουρμαλίνη και ρουτίλιο), για εξαιρετική ενέργεια. Το βάρος του είναι 45 γραμμάρια περίπου, έχει ύψος 1,2cm και βάση 4,5cm. Βγαίνει είτε στο χρώμα του χαλκού, είτε στο μπλε του Αιγαίου. Συνοδεύεται από δερμάτινο κορδόνι σε φυσικό χρώμα ή και διαφανές κορδόνι σιλικόνης, έτοιμο για να το φορέσετε.

Φορέστε το μενταγιόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να αυξήσετε τη θετική ενέργεια και να θωρακίσετε και να προστατέψετε ενεργειακά τον οργανισμό σας. Βοηθάει στον καθαρισμό των chakras, ώστε η ενέργεια να ρέει ανενόχλητα. Φοριέται στο ύψος του στήθους. Τη νύχτα, τοποθετήστε τον δίπλα στο κομοδίνο σας ή ακόμα καλύτερα κάτω από το μαξιλάρι σας, για ένα γαλήνιο και αναζωογονητικό ύπνο.

Βάρος 45gr
Βάση 4,5cm
Ύψος 1,2cm
Τιμή 30€

Οργονίτης τσέπης με διπλό επίχρυσο MWO τύπου Lakhovsky

Ιδιαίτερα δυνατός οργονίτης τσέπης, με δύο επίχρυσους Πολλαπλούς Ταλαντωτές Κυμάτων (MWO – Multi-Wave Oscillator) τύπου Lakhovsky, για εξαιρετική ενέργεια (ένα στην κορυφή και ένα στη βάση). Είναι φτιαγμένος από χημικώς καθαρό χαλκό (σφαιρίδια και σκόνη), ρινίσματα χρυσού, τιτανίου και αλουμινίου. Στο κέντρο έχει μια τρισδιάστατη SBB σπείρα χαλκού (σαν σιφούνι), με τοποθετημένο ένα μεγάλο κρύσταλλο χαλαζία στο εσωτερικό της σπείρας και περιμετρικά 4 κρυστάλλους (ακατέργαστους χαλαζίες clear quartz) και ημιπολύτιμους λίθους (lapis lazuli, τουρμαλίνη και ρουτίλιο). Το βάρος του είναι 90 γραμμάρια, έχει ύψος 1,5cm και βάση 6cm. Βγαίνει είτε στο χρώμα του χαλκού, είτε στο μπλε του Αιγαίου.

Τον οργονίτη αυτό, χάρη στο μικρό του μέγεθος, μπορείτε να τον έχετε συνέχεια μαζί σας, στην αριστερή σας τσέπη (του παντελονιού, της φούστας, του πουκαμίσου, του παλτού). Στο σπίτι ακουμπήστε τον οργανίτη πάνω στα chakras για να τα καθαρίσετε, ώστε η ενέργεια να ρέει ανενόχλητα. Τοποθετήστε τον επίσης στα σημεία που νιώθετε πόνο (αυχένα, κεφάλι, μέση κ.λπ.) και θα νιώσετε ανακούφιση. Τη νύχτα τοποθετήστε τον δίπλα στο κομοδίνο ή κάτω από το μαξιλάρι σας, για έναν υπέροχο, ξεκούραστο ύπνο.

Βάρος 90gr
Βάση 6cm
Ύψος 1,5cm
Τιμή 40€

Water energizer με διπλό επίχρυσο MWO τύπου Lakhovsky

Ο οργονίτης ‘’water energizer’’ φορτίζει ενεργειακά το νερό και γενικά όλα τα ροφήματα. Είναι ένας εξαιρετικά δυνατός οργονίτης, με δύο Πολλαπλούς Ταλαντωτές Κυμάτων (MWO – Multi-Wave Oscillator) τύπου Lakhovsky (ένα στην κορυφή και ένα στη βάση). Είναι φτιαγμένος από χημικώς καθαρό χαλκό (σφαιρίδια και σκόνη), ρινίσματα χρυσού, τιτανίου και αλουμινίου, στο κέντρο έχει μια τρισδιάστατη SBB σπείρα χαλκού (σαν σιφούνι), με τοποθετημένο έναν κρύσταλλο χαλαζία στο εσωτερικό της σπείρας και περιμετρικά έχει 16 μεγάλους κρυστάλλους χαλαζία και ημιπολύτιμους λίθους (lapis lazuli, μαύρο όνυχα, αμέθυστο, αιματίτη, citrine και ζεόλιθο). Το βάρος του είναι 300 γραμμάρια, έχει ύψος 2cm και διάμετρο 10cm. Βγαίνει στο χρώμα του χαλκού ή στο μπλε του Αιγαίου.

Τοποθετήστε πάνω στον οργανίτη για 5-10 λεπτά ένα μπουκάλι ή κανάτα με νερό (γυάλινα ή πλαστικά, αλλά όχι μεταλλικά) ή απευθείας ένα ποτήρι νερό ή ένα φλιτζάνι με το ρόφημα που πίνετε. Όταν το δοκιμάσετε, θα διαπιστώσετε αμέσως πόσο βελτιωμένη είναι η γεύση και η σύστασή του, ενώ θα νιώσετε κατευθείαν την εξαιρετική ενέργειά του να σας αναζωογονεί.

Βάρος 300gr
Βάση 10cm
Ύψος 2cm
Τιμή 70€